Saturday, 11 August 2012

IFTAR - 3krkAkrab-ians

Assalamualaikum and Hollo peeps :D


hai hai ! how was your day today ? awesome blossom ?  wahh ! seghonok ahh ni ? okay congrates ! hahaha . eh aku pun awesome blossom jugak oukay *angkatkening*
09082012 tarikh trial tamat ! semua muka bersinar kalah matahari xD gargar . tu bukan point-nye. haha the main point here is malam kitorang habis trial tu kitorang buke puase sesame . seghonok seghonok ! kau hado ? *kening tadi tak turun lagi* heee . 

Memang best habis lahh . tapi satu part ni mmg aku tak faham . acane aku , lyha and syiqa boleh pakai baju warna oren ? padehal tak janji pun -.- dah la tu same pulak dgn alas meja kat restorang tu . haihhh sabor jelahhh~

So , korang usya jelah gamba yang tak berape nak banyak sbb kitorang lebih banyak makan+bercakap dari snapping . heee .

#3krk Akrabians :D


left-me
right-fifi
twintwin there . hahha tak kitorang bukan twin . member biase je . tapi ramai jugak lah yg cakap muka aku ngan fifi same . cuba usya bebetol , tak same kan ? kan ? *baik kau angguk!* hee . ni time first first datang . muka tahan lapar je masing masing xD




hujung - danny
tengah - izz
depan - afiq
sepatutnye ade 5 orang lelaki tapi Faiz duduk sebelah Lyha and Harisky pulak tak datang sbb dorang kata mak dia membebel apetah . hahaha . sorry afiq gamba ni candid tak tahu plak kau pandai buabuat mimik muka camtu xD for sure bukan aku lah yang amik . between Fifi or Syiqa . hahaha . tapi unik ahh gamba ni xD redha jelahhhh dapat member senged . hoho




hujung - Faiz
sec last - Lyha
tengah - Eicha
depan - Syiqa
ze awesome friends . sory if muka Faiz tak jelas sangat sebab dia duduk jauh sikit dari kitorang . time dah nak azan tapi makanan kitorang sampai lambat -.- hahaha . seghonok lepak ngan dorang . keje gelak je sampai nak tersembur xD anddddddd Faiz + Lyha serius nampak sangat kiut xD



Danial Aiman ! the funniest boy xD
hahaha dia tengah khusyuk main fone sbb laporrr sangat kot xD dia sangat klakar sbb suke cakap sensorang . gargargar . and time kitorang bincang menu dia tak habis-habis nak air sirap -.- tapi lastly kitorang decide jus epal + jus tembikai . kesian danny . dia buat muka je xD hahah kiut kiut . dah lerr tembam pipi kalah baby . gargar . *cough* take that as compliment danny (Y)



from left - me , Fifi , Syiqa and Eicha . sorrrrrry muka Lyha tak nampak . Izz yang snap --"
RAWRRR ! girls-saurus . girgir . dah lepas kenyang maka ke-gila-an terhadap lensa pun berlaku . lol . pure non-edit . gelap en malam . kitorang banyak gelak lepas ade pulak topik pasal paper math bagai -.- tu yang potong sikit . hahaha




belakang - Izz and Eicha
depan - Me and Fifi
nampak tak ke-akrab-an kami ? hahaha . Izz cover , tangan dalam poket . padehal malu nak snap-ing . kitorang macam biasa mmg jarang nampak malu . gargargar




zafira walzaria - combination from nur zafira and fifi walzaria .
lol . kitorang lagi ? hahah dah kitorang mmg jenis pantang nampak lensa punye orang xD
maka mereka pon layan kami macam adik -.- hahaha dah la "tinggi" kan ? comel lak tu xD *korang boleh muntah* jgn risau kami berdua mmg hobi suke perasan . heeee




left - Eicha
right - Lyha
adorable kan mereka ? *jelly* tagan blakang tu sibokkkkkkkkkkkkk je wouh -.-
Izz nak interframe sbenanye tapi dia malu . hahaha .




kiri - Syiqa
Tengah - Aku
kanan - Lyha
nampak tak nampak tak nampak tak ? kitorang berbaju orennnnnnnnnnnnnnnn . pffft . hahah dah la aku ngan Lyha datang tumpang Syiqa . keluar dari kereta berderet oren . sumpah kitorang tak berjanji . aku masuk je kereta ... serentak kami tiga orang tanya "asal semua oren?" then gelak . hahaha . ayah syiqa buat muka pelik je en . hahha . sampai restoran tu pun fifi and eicha tanye asal kitorang oren -.-




no description
gamba yang ni baru nampak Lyha . hahha Izz sengal tahap petala kelapan .


kitorang lagiiiiiiiiiiiiiiii ! gargar . eh korang jangan jemu tgk muka comel kitorang ni . hahah buka mata cepat tengok ! eh eh tade la . saje gurau puasa . dah kate kitorang ni stok yg gila lensa tak caye xD




siakap stim yang dah tinggal tulang bahana di baham dengan danny , aku , fifi , syiqa , lyha , eicha , izz , afiq and faiz . hahaha . gamba makanan mmg tak sempat nak snap lah kan sbb dah fikir perut dah nyanyi lagu "whats make me hungry" - 1D xD hahaha tukar tajuk . menu aritu . siakap stim , siakap 3 rasa , kailan ikan masin , kangkung , tomyam campur semua dua hidangan . banyak en kitorang makan . air pulak satu jag jus epal + satu jag jus tembikai lepas tu order lagi satu jag jus tembikai . hahaha perut buaya betul -.- .

Gamba faiz ngan afiq tak banyak sbb dorang balik awal . so yg banyak kitorang jelah . budak lain tak follow sbb ade hal katenye . haha maka plan yg dirancang dijalankan seperti biasa . well mmg happy ending lah :D hahaha . be jelly peep ? gargar kidding .

okay guys gotta go . later kite potpetpotpet lagi . *cough* aku tau korang jeles xD hahahaha takde aku gurau je . gendang gendut tali kecapi kenyang perut senang hati , limpa , hempedu , jantung dan peparu :D

See 'ya people ! babai . Assalamualikum :)